Bent u controleplichtig?
Bent u controleplichtig?
Geen onzekerheden met een Van Oers IT audit
Geen onzekerheden met een Van Oers IT audit
Allround: van financieel verslag tot interim detachering
Allround: van financieel verslag tot interim detachering
Van Oers Audit. In beweging in tal van sectoren
Van Oers Audit. In beweging in tal van sectoren

Welkom bij Van Oers Audit

Van Oers Audit biedt eerst en vooral zekerheid over de financiële verslaglegging. Dat doen we op effectieve en persoonlijke wijze. Kritisch, zoals het hoort. Maar altijd met het doel om een onderneming vooruit te helpen.

Onderdeel van Van Oers

Van Oers, opgericht in 1964, is een bekende naam in West-Brabant. Meer dan 250 medewerkers verdeeld over vijf vestigingen helpen cliënten met elk denkbaar financieel vraagstuk. Van Oers Audit is één van de zeven gespecialiseerde dochters. De andere disciplines binnen de Van Oers Groep zijn: Van Oers Accountants, Belastingadvies nationaal, Corporate Finance, Belastingadvies international, Agro, Loonadvies en Academy.

Klanten van Van Oers Audit

Van Oers is een gevestigde naam in West-Brabant en bedient klanten in iedere fase van de levenscyclus. Onze klanten zijn verspreid over heel Nederland en variëren van starters tot grote ondernemingen. Deze ondernemingen zijn in uiteenlopende branches actief en betreffen ook familiebedrijven. Ook op internationaal gebied zijn wij u graag van dienst. Van Oers is aangesloten bij de The Leading Edge Alliance. Dit is een wereldwijde associatie met meer dan 190 zelfstandige accountancygerelateerde kantoren, verspreid over meer dan 100 landen. Middels ons internationale netwerk kunnen wij bij internationale opdrachten bouwen op betrouwbare en deskundige partners, zodat we u optimaal van dienst kunnen zijn.

Tijd voor een kennismaking!

Genoeg over ons, tijd voor uw verhaal. We verwelkomen u graag voor een kennismakingsgesprek. Neem contact op met een van onze contactpersonen of vul het formulier in voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Maak kennis met Van Oers
Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:*
Opmerkingen:
Keuze voor Van Oers Audit
  • Oog voor informatiebehoeften van alle intern betrokkenen
  • Een vast aanspreekpunt
  • Efficiënte controleaanpak
  • Gevoel voor veranderingen in de markt
  • Fair pricing