Allround: van financieel verslag tot interim detachering
Allround: van financieel verslag tot interim detachering

Overige dienstverlening

Onze ervaring met audits komt van pas bij alle werkzaamheden waarbij financiële gegevens en processen tegen het licht gehouden moeten worden. We staan dan ook geregeld klanten bij met
aanverwante diensten.

Aanverwante diensten

Naast het uitvoeren van wettelijke en vrijwillige controles verlenen wij regelmatig diensten met betrekking tot de volgende onderwerpen:

Financiële verslaggeving

Het opstellen van jaarrekeningen. De medewerkers van Van Oers Audit helpen u graag bij het opstellen van de jaarrekening. Op deze wijze hoeft u zich niet meer te bekommeren of de jaarrekening aan de verslaggevingsvereisten voldoet. In Nederland worden voornamelijk de grondslagen uit BW2 en de Richtlijnen voor de Jaarverslaggeving gevolgd. Onze specialisten hebben echter ook ruimschoots ervaring met internationale richtlijnen zoals IFRS.

Subsidiecontrole

Het controleren van subsidieaanvragen. In Nederland is een grote diversiteit van subsidieverstrekkers aanwezig. Om voor een subsidie in aanmerking te komen, moet de subsidieaanvraag veelal voorzien zijn van een verklaring van een accountant. Van Oers Audit heeft ruime ervaring met het toetsen van subsidieaanvragen aan de normen en ondersteunt u waar mogelijk bij het voldoen aan de subsidieverplichtingen.

Pre-audit services

De complete voorbereiding voor audits. In het geval uw moederconcern of buitenlandse investeerders een controleverklaring van de groepsaccountant vereisen, maar u graag zaken doet met Van Oers, kunt u een beroep doen op onze pre-audit services. Hiermee heeft u alle administratieve, accountancy, fiscale en juridische ondersteuning onder één dak, waarbij een persoonlijke aanpak geldt. Wij onderhouden contact met de groepsaccountant om de controle zo efficiënt en effectief mogelijk te laten verlopen.

Interim-detachering

Onze medewerkers hebben ervaring met veel verschillende processen, ondernemingen en administraties. Zij zijn hierdoor breed inzetbaar en kunnen uw onderneming onder andere ondersteuning bieden bij de implementatie van software en processen. Ook voor detachering van managementfuncties bent u bij ons aan het juiste adres.

Bedrijfsanalyse- en advies

Een frisse kijk op uw processen. Samen met u brengen wij de processen in beeld en beoordelen deze met een kritische blik. Vanuit een risicogerichte aanpak adviseren wij u over mogelijke verbeteringen met betrekking tot het beheersingssysteem.

Hoe kunnen wij u helpen?

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn? Leg uw vraag aan ons voor en we kijken graag hoe we u kunnen helpen. Neem contact op met een van onze contactpersonen of vul het formulier in voor meer informatie.

Neem contact met ons op
Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:*
Opmerkingen: