Uw succes in de Automotive sector is onze drive
Uw succes in de Automotive sector is onze drive

Automotive

Onder de Automotive sector vallen ondernemingen die motorvoertuigen ontwikkelen, produceren, inkopen en verkopen. De economische crisis heeft diepe sporen achtergelaten in deze sector. De verkopen zijn fors gedaald, waardoor bedrijven zich vaker hebben gericht op puur overleven. Hierdoor veranderen ook de risico’s waar deze ondernemingen mee te maken hebben. Van Oers Audit denkt graag met u mee over de ideale beheersing van deze nieuwe risico’s.

Automotive audit

Als ondernemer in de Automotive sector kunt u te maken krijgen met complexe jaarrekeningtechnische vraagstukken. De showroom, verhuurvoorraad en verkoopvoorraad – zowel nieuw als occasions – worden bijvoorbeeld verschillend gewaardeerd. Het bepalen van de garantievoorziening kan ook als een niet eenvoudig proces worden ervaren. Van Oers Audit ondersteunt u graag bij deze en andere vraagstukken.

Maak kennis met Van Oers Audit

Praat u graag met een accountant die op de hoogte is van de ontwikkelingen in uw branche? Onze specialist vertelt u meer over de jaarrekeningcontrole en overige diensten met aandacht voor de specifieke kenmerken van uw werkgebied.

Neem contact met ons op
Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:*
Opmerkingen: