Van Oers. Een stevig fundament in de Bouw & Vastgoed sector
Van Oers. Een stevig fundament in de Bouw & Vastgoed sector

Bouw & Vastgoed

De Bouw & Vastgoed sector kenmerkt zich door een grote variëteit aan bedrijven. Van aannemer tot installateur en van projectontwikkelaar tot architect. De sector is sterk afhankelijk van de binnenlandse bestedingen en heeft zwaar te lijden (gehad) onder de economische crisis. Kostenbesparingen staan hoog op de agenda, maar dit mag niet ten kosten gaan van de lange termijn focus.

Waardering in Bouw & Vastgoed

Vraagstukken op het gebied van externe verslaggeving en accountantscontrole richten zich vaak op de waardering van onderhanden projecten en onderhanden werk, alsmede de waardering van onroerend goed. De waardering van onderhanden projecten is afhankelijk van de inschatting van de voortgang en de te verwachten projectresultaten (winst of verlies). In de praktijk blijken dergelijke vraagstukken vaak niet eenvoudig te zijn en de inschattingen zijn afhankelijk van veel verschillende factoren. Een accountant met specifieke branchekennis is dan ook noodzakelijk.

Maak kennis met Van Oers Audit

Wilt u sparren met een professional met ruime ervaring binnen de Bouw & Vastgoed sector? Wacht niet langer en neem contact op.

Neem contact met ons op
Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:*
Opmerkingen: