Samen werken aan meer rendement in de Retail sector
Samen werken aan meer rendement in de Retail sector

Retail

De Retail sector heeft te lijden gehad onder de economische crisis. Consumenten zijn het vertrouwen in de economie verloren en houden de hand op de knip. Succesvolle retailers onderscheiden zich door te innoveren, zowel op het gebied van technologische ontwikkelingen als klantbeleving.

Jaarrekeningen en risicobeheersing

Aandachtspunten voor de jaarrekening zijn met name de waardering van de voorraden inclusief de voorziening voor incourantheid, margeanalyses, filiaalvergelijkingen en de goederenbeweging. Naast de jaarrekeningcontrole ondersteunen wij u graag bij andere diensten, zoals bijvoorbeeld het geven van advies op het gebied van risicobeheersing. Hoe zorgt u voor een optimale afstemming tussen de processen? Hoe bewaakt u een ideale voorraadpositie? Hoe kunt u functies en competenties het beste inrichten? Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de vraagstukken waar een retail onderneming mee te maken kan krijgen.

Maak kennis met Van Oers Audit

Heeft u behoefte aan een sparringpartner met ruime ervaring in uw branche? Onze branchedeskundige vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Neem contact met ons op
Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:*
Opmerkingen: