Van Oers. Continu in beweging met Transport & Logistiek
Van Oers. Continu in beweging met Transport & Logistiek

Transport & Logistiek

De Transport & Logistiek sector heeft betrekking op het vervoer van goederen en personen over land, lucht en water. De sector speelt een voorname rol in de Nederlandse economie. Als exportland is de sector in Nederland sterk afhankelijk van de buitenlandse bestedingen. Globalisering, schaalvergroting, verduurzaming en IT-ontwikkelingen zijn trends waar de sector mee te maken heeft.

De sector wordt in het algemeen gekenmerkt door lage winstmarges, hoge investeringen en grote fluctuaties in tarieven. Dit stelt hoge eisen aan het ondernemerschap. Het flexibel maken van de kosten, het bewaren van reserve in de kredietruimte, het verbeteren van de bedrijfsvoering en het benutten van omzetkansen zijn belangrijke middelen om te overleven in een cyclische sector.

Transport Audit

De internationale wereld van de transport en logistiek kenmerkt zich door een veelheid aan wet- en regelgeving. Het voldoen aan alle nationale en internationale voorschriften is tijdrovend, kostbaar, ingewikkeld en niet zonder gevaren. Ook de trend dat ondernemers steeds meer verschillende activiteiten gaan combineren leidt tot meer risico’s.

Door de specifieke kenmerken van deze branche kan een branche-ervaren accountant met kennis van sectorspecifieke wet- en regelgeving meer toegevoegde waarde leveren.

Maak kennis met Van Oers Audit

Bent u een ondernemer in de Transport & Logistiek sector en wilt u meer informatie over de jaarrekeningcontrole of onze overige diensten? Neem dan snel contact op met onze specialist.

Neem contact met ons op
Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:*
Opmerkingen: