Bent u controleplichtig?
Bent u controleplichtig?
Geen onzekerheden met een Van Oers IT audit
Geen onzekerheden met een Van Oers IT audit
Allround: van financieel verslag tot interim detachering
Allround: van financieel verslag tot interim detachering
Van Oers Audit. In beweging in tal van sectoren
Van Oers Audit. In beweging in tal van sectoren

Onze werkwijze

De naam Van Oers staat voor een even effectieve als persoonlijke aanpak. Graag lichten we onze werkwijze in het kort toe.

Een vast aanspreekpunt

U werkt samen met een vaste relatiebeheerder: uw audit specialist. Deze ervaren accountant neemt de tijd om een band met uw bedrijf op te bouwen. In de combinatie van kennis over uw onderneming en van audit accountancy ligt de basis voor een effectieve en persoonlijke samenwerking. Op een betrokken en proactieve wijze is uw relatiebeheerder u van dienst. Met veel aandacht voor IT probeert Van Oers Audit u op een zo effectief en efficiënt mogelijke manier te ondersteunen. Hierdoor kunt u rekenen op een betrokken, proactieve en vooruitstrevende aanpak.

Gesteund door collega’s

Binnen Van Oers Audit wordt uw audit specialist ondersteund door circa 40 professionals. Dit hechte team vormt een waardevol klankbord en waarborgt de continuïteit en flexibiliteit van de dienstverlening. Bijzondere vraagstukken legt uw relatiebeheerder voor aan de juiste specialist bij de Van Oers Groep. Mede dankzij deze interne bron van specialistische kennis kan Van Oers Audit bijzonder effectief werken.

Kennismaking

Wanneer u een kennismakingsgesprek aanvraagt, matchen we uw onderneming met de audit specialist die het beste bij uw onderneming past. Wij stellen ons bedrijf aan u voor, beantwoorden uw vragen en luisteren naar uw verwachtingen. In het vervolggesprek presenteren we ons samenwerkingsvoorstel. We lichten u uitgebreid in over de aanpak die we voor ogen hebben en communiceren transparant over ons prijsvoorstel. Naar aanleiding van uw reactie werken we het samenwerkingsvoorstel verder uit.

Een succesvolle relatie

Wij geloven in de kracht van zakelijke relaties. Want met de tijd zullen we uw niet alleen uw onderneming en de bedrijfsprocessen steeds beter leren kennen, maar ook waar u als ondernemer heen wil. Vanuit deze positie trachten we een bijdrage te leveren aan het succes van uw onderneming.

Team

Bij Van Oers Audit werken circa 25 professionals aan audit en overige assurance diensten. Door de korte lijnen binnen onze organisatie zijn wij in staat ons flexibel op te stellen en reageren we snel op uw vraagstukken. Jarenlange ervaring in uiteenlopende branches zorgt, in combinatie met de vele aandacht voor de vaktechnische en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers, voor een hoog kwaliteitsniveau van onze dienstverlening. Op betrokken wijze proberen we om samen met u tot het beste resultaat te komen.

Het begint met de kennismaking

Spreekt het geschetste traject u aan? We nodigen u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Neem contact op met een van onze contactpersonen of vul het formulier in voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Maak kennis met Van Oers
Naam:*
Bedrijfsnaam:
E-mailadres:*
Telefoon:*
Opmerkingen: